zatwierdzenie ostatecznego planu sum a plan spłaty

Forum Fora Wnioski, wzory, pisma zatwierdzenie ostatecznego planu sum a plan spłaty

Przeglądasz 1 wpis (z 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywne

W kwietniu 2016 roku został uprawomocniony wyrok odnośnie mojej upadłości ( sam proces trwał rok)
    Jeszcze się to ciagnie i w końcu mam jakieś światełko w tunelu, bynajmniej tak się łudzę.

Obecnie jestem na etapie zatwierdzenia ostatecznego planu sum, nie mam pojęcia ile to trwa i kto o tym decyduje.
    Czy można to jakoś przyśpieszyć? Kto to zatwierdza?
    Mam informację, że na zlecenie Sądu w dniu 18.01 zostało opublikowane w Gazecie Wyborczej ogłoszenie w sprawie wyłożenia oddzielnego planu podziału. Po otrzymaniu postanowienia o zatwierdzeniu oddzielnego podziału i jego wypłacie, syndyk przystapi do ostatczenego planu podziału, który przedłoży do Sądu w celu jego zatwierdzenia.

Czy już teraz pisać wniosek o brak psw?
    Mam syndyka, który w ogóle nie jest ani przychylny ani ludzki w swojej pracy, więc boje się że będzie cały czas pisała jakie to ja mam możliwości nie zważając na stan faktyczny, że znalezienie pracy na wysokim szczeblu wcale nie jest takie proste :/

Prosze Was o informację kiedy moge składac wniosek do sądu i jakieś sugestie, które mogłyby mi pomóc.
    Panie Mecenasie może Pan ma jakieś uwagi lub podpowiedzi?

Przeglądasz 1 wpis (z 1)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.