Sprawozdanie roczne PSW – przyjete?

Forum Fora Wykonywanie planu spłaty wierzycieli Sprawozdanie roczne PSW – przyjete?

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
  • Autor
    Wpisy
    Gaiuss999
    Uczestnik

Czesc. Zlozylem juz kolejne sprawozdanie rozczne z wykonywania PSW. Czy brak inforamcji na Portalu Inforamcyjnym Sadu oznacza, ze zostalo przyjete? Czy wprzypadku odrzucenia bedzie informacja o wyslaniu jakies korespondecji? Czesto zmieniam miejsce zamieszkania , bo wynajmuje i boje sie ze jakas korespondencja do mnie nie doszla. Mam dzwonic do sadu i sie pytac czy sprawozdanie OK? Po jakim czasie?

kaska2908@o2.pl
    Uczestnik

Cześć.
    Niepatrz na portal informacyjny.
    Ja w tamtym roku w czerwcu złożyłem wniosek o psw I dopiero w styczniu tego roku dostałem info że wpłynęło pismo…
    Jak chcesz spać spokojnie to proponuje zadzwonić i się dowiedzieć.

Kevin
    Uczestnik

a ja wogole na portalu informacyjnym nie mam takiej informacji czy przyjete czy nie, skladalem osobiscie w sekretariacie i mam oczywiscie pieczatke potwierdzajaca zlozenie, w tym roku zrobie tak samo. Wychodze z zalozenia, ze jakby bylo cos nie tak toby cos pisali.

Kevin
    Uczestnik

i kolejny raz nie odnotowali wpływu mojego sprawozdania na portalu sądowym, mimo osobistego złożenia, no cóż widać mój Sad tak ma.

Kevin
    Uczestnik

a propo złożonego sprawozdania i tego za rok 2021, dzisiaj na portalu pojawił się taki dokument:

Sygn. akt X GUp …..

ZARZĄDZENIE

1. Sprawozdanie upadłego z wykonania planu spłaty za rok 2021 k. 244 i następne;
    2. Sprawozdanie upadłego z wykonania planu spłaty za rok 2022 r. złożone w dniu
    27.02.2023 r., złożyć do akt;
    3. Kal. 1 rok lub z wpływem.

15.03.2023 r. SSR Małgorzata….

Wyjasni mi ktoś jak mam to rozumieć?

tomkasz
    Uczestnik

Pierwsze dwa, to o wpięciu do akt sprawozdań złożonych, a trzecie, że sprawę należy odkurzyć za rok lub jeśli coś wpłynie to wcześniej.

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.